3 Mart 2013 Pazar

cd baskı

Düşük adette cd baskı ihtiyacı duyan tüketiciler, ihtiyaçlarına cevap verecek şirket bulmakta zorluk çekiyor. Sektörde cd baskı hizmeti veren şirketlerin birçoğu en az 10.000 adet cd baskı adeti şartı koşarak 50 adet yada 100 adet gibi düşük miktarlarda cd ihtiyacı olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamıyor. Hal böyle olunca, tüketiciler 50 - 100 adet basım yapacak şirket araştırması içerisine giriyor. Cd copy center A.Ş olarak, %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle yürüttüğümüz iş hayatımızda, tüketicilerden gelebilecek tüm taleplere cevap veriyoruz. Az miktarda cd kaydına ihtiyacınız varsa, şirketimiz istediğiniz adette kaydı cd baskı yöntemiyle oluşturup, cd çoğaltım yöntemiyle istediğiniz adete kadar çoğaltarak tamamladıktan sonra size teslim ediyor.

Düşük adette cd baskı hizmeti veren tek şirket, cd copy center A.Ş şirketidir !

Bu alanda sektörde tek şirket olma özelliğine sahip olan cd copy center şirketimiz, tüketiciler tarafından yoğun talep görüyor. Farklı, kaliteli ve garantili hizmet anlayışımızla her geçen gün arttırdığımız müşteri potansiyelimiz sayesinde yıllardır cd baskı sektörüne öncülük eden firma konumunda bulunmaktayız. 6 yıllık çalışma hayatımızda bizi tercih eden onlarca firma, kurum, kuruluş ve bireysel müşteri bulunuyor. Kaliteli cd baskı hizmetine ekonomik fiyatlarla çok kısa süre içerisinde sahip olan müşterilerimiz, tüm cd ihtiyaçlarını şirketimizden temin ederek şirketimizi desteklemeye devam ediyorlar. cd baskı şirketi cd copy center A.Ş olararak, müşterilerimizden aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

50 adete kadar Dijital cd baskı hizmeti :

Cd copy center A.Ş, müşterilerinin talepleri doğrultusunda 50 adete kadar dijital cd baskı hizmeti veriyor. 50 adete kadar dijital cd baskı hizmetimiz genellikle rap hiphop gibi müzik grupları tarafından tercih ediliyor. Bu tarz müzik gruplarının bütçelerinin kısıtlı olması ve düşük miktarda satış yapmaları 50 adete kadar sipariş vermelerindeki en önemli etkenler olarak öne çıkıyor. Sektörde bu tarz müzik gruplarına 50 adete kadar cd baskı hizmeti veren tek şirket ise cd copy center şirketidir. Şirketimize gelen bu tarz müzik gruplarının cd baskı işlemleri ve istenilen sayıda cd kopyalama işlemini tamamladıktan sonra, müzik albümleri kutusu gibi cd kutusu hazırlayarak siparişi tamamlıyoruz. Sizinde bütçeniz kısıtlıysa, şirketimizle iletişime geçerek bütçeniz doğrultusunda cd baskı hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder